Kattava teknologiakoulutus

Koulutuksen kautta taloushallinnon ja asiakkuudenhallinnan ammattilaisilla on mahdollisuus syventää osaamistaan perehtymällä heidän tehtäviensä tehostamiseen suunniteltuun Microsoft Dynamics -tuoteperheen tuotteeseen.

Jos olet asiakassuhteiden hallinnan ammattilainen, saat koulutuksen Microsoft Dynamics CRM-ohjelmiston käyttöön. Jos taas olet esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan osaaja, ammattitaitoasi syventää koulutus, joka perehdyttää sinut Microsoft Dynamics AX -ohjelmistoon ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Ohjelmassa yhdistyy työssäoppiminen ja kattava teknologiakoulutus, joka valmistaa teknologiaosaajaksi konsultoivaan asiakastyöhön valitsemasi Dynamics-järjestelmän pariin. Ohjelman aikana pääset suorittamaan sertifikaatin, joka on arvostettu todiste teknologiaosaamisestasi.

Selkeyttä asiakkuudenhallintaan | Tehokkuutta toiminnanohjaukseen

Rekrytoiva koulutusohjelma

Certified Future by Microsoft -ohjelma kestää 6 kuukautta ja yhdistää lähiopetuksen ja verkko-opiskelun täysipäiväiseen työskentelyyn rekrytoivan yrityksen käytännön tehtävissä, minkä kautta saat kattavan perehdytyksen tulevaan rooliisi. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa kanssasi solmitaan aluksi koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsuhde. Ohjelma alkaa 16.3.2015.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi jo tänään, koulutukseen on rajallinen määrä paikkoja.

Lisätietoa Dynamics-tuoteperheestä löydät täältä.

Microsoft Dynamics CRM

 

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyökumppani, Microsoft
KYSY LISÄÄ OHJELMASTA!
Sandy Svahn
Senior Project Manager, Recruitment Programs
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.