Sertifioi itsesi tulevaisuuden osaajaksi

Koulutusohjelman hakuaika on päättynyt.

Liiketalouden, taloushallinnon tai asiakkuudenhallinnan osaaja, jos haluat edetä urallasi järjestelmäkonsultiksi, älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä. Osallistu ainutlaatuiseen koulutusohjelmaan ja tule mukaan sertifioitujen osaajien joukkoon, jotka Microsoft kouluttaa Certified Future -koulutusohjelman kautta.

Soveltuva korkeakoulututkinto luo hyvän pohjan Microsoft Dynamicsin parissa työskentelylle. Ohjelma soveltuu sekä työuransa alussa oleville että kokeneemmille ammattilaisille, joilla on soveltuvaa työkokemusta sekä halu sertifioida osaamisensa. Olitpa sitten tuore kyky tai jo kokenut ammattilainen, toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, proaktiivista otetta työntekoon sekä vahvaa halua uuden oppimiseen.

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä tietosi oheisen HAE NYT! -painikkeen kautta. Kutsut haastatteluihin lähetetään näiden tietojen perusteella.
  2. Täytä koulutushakemus Uusi IT-duuni koulutusohjelmaan myös työhallinnon sivuilla tai lähimmässä TE-toimistossasi. Sähköisen hakemuksen löydät osoitteesta te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 659045.

Hae nopeasti! Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Osa Uusi IT-duuni -ohjelmakokonaisuutta

Certified Future by Microsoft toteutetaan osana Uusi IT-duuni -ohjelmakokonaisuutta, joka on työhallinnon rahoittamaa F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusta. Ohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Microsoft, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset. Saranen Consulting on osa Barona-konsernia. Ohjelmaan valitaan henkilöt, joille löytyy sopiva yhteistyöyritys.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä, irtisanomisuhan alla, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet työttömänä työnhakijana.

 

 

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyökumppani, Microsoft
KYSY LISÄÄ OHJELMASTA!
Sandy Svahn
Senior Project Manager, Recruitment Programs
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.